fbpx

Cafeaua îți dă energie, Zireto îți dă the coolest vibes

Zireto este un brand local din Suceava, cu o expansiune rapidă, care se numără printre cele mai populare cafenele TO-GO din țară și care deține în prezent peste 70 de locații la nivel național – toate acestea datorită ție, iubitorule de cafea, pentru că ne motivezi să fim cât mai aproape de tine!

Brandul Zireto a pornit de la o dorință simplă: aceea de a scoate cafeaua de calitate din centrele zonelor metropolitane și de a o aduce în mijlocul comunităților de pasionați de cafea din localități rurale sau orașe mai mici din țară.

Povestea noastră nu începe de fapt de la A, ci de la B, adică de la Bcaffe. Numele original Bcaffe a trecut printr-un proces de rebranding în anul 2022, când, în urma unei expansiuni foarte rapide a companiei, a devenit necesară o revitalizare a brandului pentru a fi recognoscibil la nivel național, și, în curând, chiar internațional. Așa am ajuns la Z…ireto.

În jurul cafenelelor Zireto s-au strâns în timp comunități, mai mici sau mai mari, de oameni care au găsit la noi un colț primitor unde să interacționeze și să se bucure de o pauză de reîncărcare.

Elevi, studenți, angajați sau antreprenori, cu toții dau zilnic sens cafenelelor noastre. Zireto este pentru fiecare altceva: punct de întâlnire, oprire în drum spre școală sau spre muncă, destinație de relaxare în pauză, spațiu de socializare sau sursă de energie.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email