fbpx

În 2007, TRUTZI și-a deschis porțile către lumea fierului forjat, intrând în arena comercializării elementelor din acest domeniu. Într-un context economic dinamic și o piață în continuă evoluție în ceea ce privește lucrările din fier forjat și soluțiile de împrejmuire, activitatea de vânzare a cunoscut o creștere constantă, fiind influențată semnificativ de aceste tendințe.

Această perioadă de expansiune și creștere a fost marcată de decizii strategice îndrăznețe, orientate către diversificarea gamei de produse și servicii oferite, pentru a răspunde cerințelor și nevoilor în continuă schimbare ale clienților. TRUTZI și-a consolidat prezența pe piață prin adaptabilitate și inovație, menținându-și angajamentul față de calitate și satisfacția clienților în centrul activității sale.

În 2009, pentru a răspunde cerințelor în creștere ale clienților, am decis să dezvoltăm producția de elemente și lucrări din fier forjat într-un spațiu de producție extins. Acest spațiu de producție a cunoscut o creștere semnificativă, începând de la 400 de metri pătrați inițiali și ajungând la 6500 de metri pătrați în 2023, împărțiți în mai multe secții de producție.

În prezent, activitatea comercială a TRUTZI se desfășoară cu ajutorul a peste 400 de angajați, în 11 depozite și hub-uri logistice amplasate în zone cheie din țară, cum ar fi Șcheia și Gura Humorului în județul Suceava, Afumați – Ilfov, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Galați, Pitești și Arad. Suprafața totală a acestor depozite și hub-uri logistice este de 47.500 de metri pătrați, de unde putem livra peste 7.500 de produse în toate colțurile țării. Cu o flotă proprie de 135 de autovehicule, asigurăm livrarea rapidă a produselor noastre la nivel național.

Portofoliul nostru de produse comercializate cuprinde profile laminate, elemente și profile din fier forjat, accesorii, automatizări, lucrări din fier forjat, organe de asamblare și utilaje pentru prelucrarea fierului.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email