fbpx

Transavia este unul dintre cele mai reputate businessuri de familie românești, cu o experiență de peste 30 de ani pe piață, timp în care a devenit liderul local al industriei de carne de pui. Companie cu capital 100% românesc, Transavia operează sustenabil cu un model de business integrat vertical pentru a oferi cel mai bun standard de alimentație consumatorilor români și de pretutindeni.

Povestea Transavia a fost scrisă în timp, cu răbdare și respect pentru valoarea muncii și cu exigență, considerată normalitate, totul pentru a obține în fiecare zi performanța calității produselor livrate consumatorilor. Bazându-se pe încredere, grijă și responsabilitate, Transavia poate susține promisiunea “Well made in Romania”.

Deschiderea permanentă spre inovație în business a contribuit la succesul de care Transavia se bucură astăzi, clasându-se în topul celor mai valoroase companii din România. Calitatea produselor, precum și performanțele atinse, au adus companiei Transavia titlul onorific de Furnizor al Casei Regale a României în anul 2006, precum și o serie de premii naționale și internaționale.

În compania Transavia grija și respectul pentru angajații noștri sunt principii de bază. Considerăm că de 30 de ani suntem o mare familie, ghidată de o serie de principii și valori comune.

În relațiile profesionale și personale manifestăm respect, considerație și încredere; nu vom renunța să fim onești, politicoși și serioși pentru a construi relații durabile.

Principiile noastre de lucru au fost explicate întregii echipe Transavia. Împreună ne propunem să promovăm un mediu de lucru profesionist și competitiv, să protejăm mediul, bunăstarea animalelor și să ne menținem în topul angajatorilor români prin condițiile de muncă oferite și pachetul salarial. În prezent avem 2000 de angajati în 8 judeţe din România şi suntem într-o continuă dezvoltare.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă unde să îți poți valorifica experiența și cunoștințele sau te afli la începutul carierei, dar ești motivat să înveți și să te adaptezi unui mediu de lucru profesionist, te așteptăm în echipa noastră pentru a scrie mai departe povestea de succes Transavia.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email