fbpx

Intelligent Technology

STEINEL Electronic este o companie germană specializată în dezvoltarea și producția de echipamente de iluminat inteligent și soluții de senzori. Fondată în 1959, compania este recunoscută la nivel global pentru inovația și calitatea produselor sale.

Cu o gamă variată de produse, STEINEL Electronic furnizează soluții de iluminat pentru diverse aplicații, cum ar fi iluminatul industrial, comercial și rezidențial. Principalele produse ale companiei includ sisteme de iluminat cu senzori de mișcare și lumină, proiectoare LED, lampi de lucru și sisteme de iluminat inteligent.

Unul dintre punctele forte ale STEINEL Electronic este accentul pus pe inovare și tehnologie avansată. Compania investește în mod constant în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață produse de ultimă generație, care să ofere eficiență energetică, confort și siguranță.

STEINEL Electronic este angajată în promovarea sustenabilității și a eficienței energetice prin intermediul soluțiilor sale de iluminat inteligent. Prin integrarea senzorilor în produsele sale, compania contribuie la reducerea consumului de energie și la optimizarea utilizării luminii în diferite medii.

Cu o experiență vastă în industria iluminatului și a senzorilor, precum și cu o reputație solidă în domeniul inovației și calității, STEINEL Electronic continuă să fie un jucător important pe piața mondială a echipamentelor de iluminat și senzori.

A face afaceri astăzi implică asumarea responsabilității și depunerea tuturor eforturilor pentru a asigura durabilitatea. Atât față de societate, cât și față de personal. Din punct de vedere economic, ecologic și din punct de vedere al bunăstării sociale. Noi, cei de la STEINEL, luăm aceste solicitări foarte în serios.

Pentru a face acest lucru, avem nevoie de oameni în compania noastră care să aibă plăcere să facă o muncă utilă și să se străduiască să dezvolte, să producă și să vândă produse perfecte.

Încurajăm și planificăm promovarea și cariera pentru a se potrivi individului. Și făcând acest lucru, desigur, punem în valoare propriile noastre resurse. Salutăm personalul care vrea să facă parte din această cultură. Oameni care gândesc exact așa cum o facem noi.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email