fbpx

Bateria care miscă economia

ROMBAT, unicul brand românesc care oferă o gamă completă de baterii, este dedicat cercetării constante, protejării mediului înconjurător, dezvoltării și inovației. Înțelegem că rolul nostru în viața oamenilor și în economie este de a furniza baterii fiabile, conforme cu cele mai exigente standarde tehnice, pentru a satisface nevoile pieței românești și ale altor peste 40 de țări de pe patru continente.

Suntem prezenți în toată lumea, prin relațiile pe care le-am creat și consolidat timp de peste 40 de ani. Prin produsele noastre, suntem martorii istoriei contemporane, iar expertiza și performanța au făcut din Rombat unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai României în industria automotive la nivel european și global. Se zice că lumea e mică, dar devine mare când trebuie să o cucerești pas cu pas. Așa că nu e deloc puțin că am ajuns să fim cumpărați, aleși și respectați în peste 40 de țări de pe 4 continente. Și nu ne oprim aici.
 
Mai multe despre distribuția noastră:
În România suntem prezenți în peste 3000 de magazine ale distribuitorilor sau sub-distribuitorilor locali. Rețeaua de service a companiei, care cuprinde peste 100 de reprezentanțe în toată țara este și ea la dispoziția clienților finali. Forța acestei rețele mixte înseamnă un plus de confort și de siguranță pentru clienții noștri, pentru că orice demers de vânzare și post-vânzare cu Rombat se concretizează mult mai rapid. 
 
ROMBAT exportă baterii în peste 40 de țări de pe 4 continente: Belgia, Bulgaria, Cipru, Franta & Outre-Mer, Germania, Grecia, Italia, Macedonia de Nord, Polonia, Marea Britanie, Moldova, Rusia, Serbia, Spania, Turcia, Ucraina, Ungaria, SUA, Canada, Madagascar, Africa de Sud, Algeria etc. Așadar, ROMBAT este parte din viața a milioane de oameni din întreaga lume.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email