fbpx

SGB-SMIT GROUP - Specialistul Transformatorului PURE-PLAY din Europa

RETRASIB se distinge ca unicul producător de transformatoare și autotransformatoare de până la 400MVA și 400kV din România. Într-o industrie esențială pentru infrastructura energetică a țării, producția de transformatoare de putere nu numai că valorează resursa umană, dar oferă și o platformă crucială pentru dezvoltarea carierei profesionale și depinde de expertiza și implicarea factorului uman în întregul proces de producție.

Povestea RETRASIB a început în segmentul reparării transformatoarelor, iar acum compania este un jucător de frunte în producția de transformatoare și autotransformatoare de putere, furnizând soluții pentru producție, transport și distribuție a energiei electrice, precum și pentru destinații speciale, cum ar fi stațiile de transformatoare mobile, stațiile de transport feroviar și metrou, și sectoare industriale diverse, de la metalurgie și chimie, la minerit și multe altele.

Prin integrarea în Grupul german SGB-SMIT, RETRASIB își continuă parcursul de dezvoltare și inovație, contribuind la consolidarea afacerii și a capacității de producție. Grupul RETRASIB SGB-SMIT este în plină expansiune, alcătuind un conglomerat de 13 companii cu prezență globală în țări precum Germania, SUA, Malaezia, Olanda, România, Republica Cehă, India, China, Africa de Sud și Franța.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email