fbpx

OVCS – partener de încredere în dezvoltarea noilor generații!

 

 

Asociația “Oameni Valoroși pentru Companii de Succes” își continuă misiunea în această primăvară! Luna martie a marcat un nou început pentru activitatea Asociației OVCS, printre care reluarea evenimentelor Cafeneaua cu Joburi în România și extinderea conceptului sub diverse forme către toată populația.

Asociația OVCS s-a format ca urmare a sesizării unei nevoi centrale în România, cu dorința principală de a oferi tuturor o șansă egală la un loc de muncă și de a ajuta pe toți cei interesați de a clădi o carieră de succes! Acest obiectiv s-a materializat în evenimentele bine cunoscute Cafeneaua cu Joburi.

Dar scopul celor de la OVCS nu se oprește aici. În dorința de a facilita o apropiere între candidați și locurile de muncă disponibile în țară, Asociația OVCS se implică și în dezvoltarea noilor generații! În această lună, alături de Clubul Holtis 53, organizatorii Cafeneaua cu Joburi au participat în proiectul “Valori și Ocupații”, inițiativă ce și-a propus formarea perspectivelor de viitor pentru tinerii din Școala Gimnazială Dr. “Al. Safran” din Bacău.

Discuțiile ample purtate cu elevii s-au centrat pe subiecte precum meseriile și domeniile căutate pe piața din România, cum identificăm un job potrivit pe baza aptitudinilor și dorințelor de viitor, ce cursuri trebuie să urmăm pentru a deveni profesioniști și cum ne construim o carieră de succes. Conversațiile pline de informații relevante au fost apreciate de către tinerii elevi, interesul lor materializându-se în final cu o invitație către viitoare colaborări alături de Cafeneaua cu Joburi.

Proiect "Valori si Ocupatii" 1

Asociația OVCS dorește să mulțumească pe această cale organizatorilor proiectului “Valori și Ocupații” dar și elevilor pentru implicarea lor atât în discuții dar și pentru responsabilitatea de care au dat dovadă în ceea ce ține de propriul lor viitor!

Scopul Asociației se întinde dincolo de orice restricții și reușește tot mai mult să ajungă și să inspire diverse grupuri de persoane să facă pasul potrivit către o carieră mai bună. Asociația OVCS va continua ca și până acum să rămână un pilon de susținere pentru noile generații și va da curs oricăror invitații de a sprijinii tinerii.

Urmărește activitatea Asociației OVCS și pe facebook, pentru a rămâne informat cu viitoarele evenimente/colaborări pe care le pregătim pentru tine!

Asociația OVCS – OAMENI VALOROȘI PENTRU COMPANII DE SUCCES!

Valori si Ocupatii 2