fbpx

Salutare! Suntem NN! Cu o prezență de peste 175 de ani pe piață, ne propunem să aducem soluții concrete pentru situațiile neprevăzute. Suntem convinși că, prin produsele financiare pe care le dezvoltăm, putem ajuta clienții să privească cu mai mult curaj și încredere spre viitor.

Ne străduim să fim un partener activ și implicat în comunitățile în care operăm, sprijinind proiecte care au un impact pozitiv asupra oamenilor și mediului înconjurător. De la programe educaționale și de sănătate, până la proiecte de protecție a mediului și susținerea familiilor defavorizate, ne angajăm să fim un catalizator pentru schimbare și progres.

Faptul că suntem recunoscuți ca un angajator de top de către peste 500 de angajați și 1600 de consultanți financiari și manageri timp de șase ani consecutivi este o dovadă a angajamentului nostru față de oamenii noștri și a culturii organizaționale pe care am creat-o. Acest lucru reflectă încrederea pe care oamenii o au în NN ca loc de muncă și în abordarea noastră orientată către angajați.

Suntem mândri să oferim un mediu de lucru stimulant, oportunități de dezvoltare profesională și programe de formare continuă pentru a susține creșterea și succesul echipei noastre. Ne străduim să creăm un loc de muncă în care angajații noștri se simt valorizați, motivați și încurajați să își atingă întregul potențial.

Această recunoaștere constantă ne încurajează să continuăm să investim în oamenii noștri și în cultura noastră organizațională, pentru a menține NN drept un angajator de top și pentru a asigura succesul pe termen lung al companiei noastre.

La NN, credem cu tărie că oamenii sunt cel mai valoros activ pe care îl avem. De la clienți și angajați, până la parteneri și colaboratori, ne străduim să cultivăm relații autentice și să demonstrăm că ne pasă cu adevărat. În centrul a tot ceea ce facem stau valorile noastre de integritate, transparență și respect reciproc.

Suntem mândri să fim o companie care încurajează diversitatea, creativitatea și autenticitatea. Aici, fiecare individ este încurajat să-și exprime ideile și să-și aducă contribuția într-un mediu care promovează încrederea și colaborarea. Ne străduim să creăm un loc de muncă în care oamenii se simt valorizați, susținuți și încurajați să își urmeze pasiunile și să-și atingă potențialul maxim.

Te invităm să te alături echipei noastre, unde vei avea oportunitatea să îți aduci contribuția și să te afirmi așa cum ești. Aici, fiecare contează și fiecare voce este valorizată. Vino să faci parte din familia NN, unde tu ești în centrul atenției!

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email