fbpx

La Marquardt, suntem pionieri în domeniul mecatronicii interactive, oferind interfețe intuitive și ușor de utilizat între om și mașină într-o varietate de domenii ale vieții. Fie că deschideți mașina, o conduceți sau controlați diverse echipamente electrice, fiecare interacțiune zilnică vă aduce în contact cu tehnologiile noastre inovatoare.

Ne mândrim cu faptul că am dezvoltat numeroase inovații care vor defini viitorul și vor fi disponibile pe piața globală în următorii ani. La Marquardt, ne angajăm să punem viitorul la îndemână și să aducem soluții avansate și eficiente pentru nevoile de zi cu zi ale clienților noștri.

Chiar dacă lucrăm în continuare la soluții pentru diverse provocări, ne asumăm cu hotărâre angajamentul nostru de a oferi produse și tehnologii de vârf. Motto-ul nostru este simplu: “Dacă este controlabil în viitor, este de Marquardt!”. Astfel, ne dedicăm să rămânem lideri în industrie și să ne asigurăm că clienții noștri beneficiază întotdeauna de cele mai bune soluții tehnologice.

Marquardt se află pe o cale de creștere puternică și durabilă. Alăturaţi-ne! Viitorul tău este orice ai face. La Marquardt, lucrăm la mobilitatea viitorului și oferim locuri de muncă atractive în acest domeniu. În calitate de specialist în mecatronică, deservim și alte industrii, pe lângă industria auto. Soluțiile noastre pot fi găsite în aparatele de uz casnic, sculele electrice, tehnologia de antrenare și tehnologia medicală.

Indiferent de drumul pe care doriți să îl urmați, fie în Germania sau România, SUA sau China, ca manager, specialist sau tânăr profesionist: compania noastră de familie vă oferă perspective de carieră interesante în domenii de afaceri inovatoare și promițătoare.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email