fbpx

Locuri de muncă – Arad

Cafeneaua cu Joburi

Nu rata evenimentul

Înscrie-te și rămâi la curent cu toate detaliile!

Arad

Hotel Continental Forum

5 octombrie

Între Orele: 10:00 – 16:00

Rămâi la curent cu toate informațiile! Urmărește-ne pe Facebook și Linkedin!

De ce să participi?

Locuri de muncă

La fiecare eveniment Cafeneaua cu Joburi ne propunem să aducem companii din domenii diverse de activitate așa încât lista locurilor de muncă să fie cât mai variată.

Consultanță

Dacă nu știi care e cel mai bun loc de muncă pentru tine, experții în recrutare sunt gata să îți ofere consultanță și te îndrumă către locurile de muncă potrivite ție.

Atmosferă relaxantă

La Cafeneaua cu Joburi oferim cafea gratuită participanților astfel încât discuția dintre angajatori și angajați să fie cât mai relaxată!

Iată cine te așteaptă la Cafeneaua cu Joburi

Bosch Logo

FAURECIA ROMANIA

Parteneri naționali

Compania de Recrutare - ECIM

Compania de Recrutare ECIM este fondatoare conceptului Cafeneaua cu Joburi iar după preluarea evenimentelor de către Asociația OVCS aceasta a rămas pricipalul partener. La aceste evenimente Compania de Recrutare Ecim oferă suportul necesar de care au candidații nevoie pentru orientarea în carieră.

Asociația OVCS

Asociația „Oameni Valoroși pentru Companii de Succes” a fost creată pentru a fi un spijin atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât și pentru companiile care caută angajați. Tocmai pentru a face un pas spre realizarea acestei misiuni, Asociația OVCS a preluat evenimentele Cafeneaua cu Joburi pe care le organizează acum la nivel Național.