fbpx

Produse și soluții pentru managementul energiei și al datelor

O prezență vitală în peisajul industrial românesc începând cu anul 2000, când a deschis prima fabrică WSD (Wiring Systems Division) în Arad. Odată cu evoluția timpului, am extins rețeaua noastră de producție, inaugurând fabrici în Bistrița (2002) și Pitești (2005), urmate de unități satelit în Beiuș, Luduș, Marghita și Bumbești-Jiu. În 2016, am consolidat prezența noastră în România prin înființarea primului Centru de Servicii Partajate LEONI (SSC) în Cluj-Napoca. Cu aproximativ 13.000 de angajați, LEONI este unul dintre cei mai importanți angajatori din țară.

Fiecare fabrică LEONI din România a fost recunoscută la nivel internațional pentru excelența sa. Fabrica din Arad a fost laureată cu titlul de Fabrica Anului pentru Costuri și Motivație în 2010, a primit Premiul pentru Excelență de la clientul GM în 2013 și a fost distinsă cu titlul de Furnizorul Anului în același an. Fabrica din Bistrița a obținut multiple distincții, inclusiv Fabrica Anului la categoriile Calitate și Performanță în 2007 și 2009, iar fabrica din Pitești a fost desemnată Fabrica Anului în mai multe rânduri, atât pentru Calitate și Performanță, cât și pentru Costuri și Motivație.

Centrul de Servicii Partajate din Cluj-Napoca a fost inițial dedicat funcțiilor administrative de HR, dar s-a extins rapid, acum servind ambele divizii LEONI – WSD și WCS – cu 17 funcții corporate distincte. Ne-am dezvoltat pe baza culturii de îmbunătățire continuă și performanță ridicată, aliniindu-ne la conceptul global LEONI fit for growth.

LEONI România livrează o gamă variată de produse către clienți internaționali și este într-o continuă căutare de talente pentru a susține creșterea noastră. Oferim un mediu de lucru stimulativ și provocator, care încurajează responsabilitatea personală și inovația. Ne bazăm pe dezvoltarea continuă a angajaților noștri prin programe de mobilitate internă, responsabilitate socială corporatistă, pachete de compensații competitive și programe de formare. Sănătatea și securitatea angajaților noștri sunt prioritare, iar angajamentul nostru față de responsabilitatea socială și mediu este ferm.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email