fbpx

Abriso Jiffy este o companie specializată în extrudarea polietilenei (PE), polipropilenei (PP) și polistirenului (PS) pentru a crea soluții tehnice de spumă, profile, produse din spumă și bule de aer, precum și în stratul de bază pentru pardoseli, plăci și tuburi izolatoare.

Ne dedicăm să creăm produse de înaltă calitate, proiectate pentru a oferi rezultate optime. Cu o abordare personalizată, luăm în considerare factori esențiali precum dimensiunile, materialele, durabilitatea și specificul aplicației pentru fiecare produs. Acest lucru asigură că fiecare articol se integrează perfect în operațiunile și procesele clienților noștri, oferindu-le un avantaj competitiv pe piețele lor.

La Abriso Jiffy, adoptăm un model de economie circulară, asigurându-ne că produsele noastre au un ciclu de viață care minimizează deșeurile și protejează mediul înconjurător. Ne angajăm să gestionăm responsabil deșeurile de producție, evitându-le să ajungă în gropile de gunoi. În schimb, implementăm un proces intern de reciclare pentru a reutiliza aceste deșeuri, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului și la promovarea sustenabilității.

La Abriso Jiffy, beneficiem de procese de producție de ultimă generație și de utilaje de vârf, care ne permit să obținem produse de înaltă calitate la viteze optime, fără a face concesii în privința calității. Am simplificat meticulos fluxurile de lucru, de la aprovizionarea cu materii prime până la livrarea produsului final.

Această optimizare ne permite să reducem pașii inutili și să obținem rapid rezultatele dorite. Echipa noastră experimentată de experți înțelege complexitatea industriei noastre și se asigură că fiecare etapă a procesului este gestionată eficient și fără probleme, astfel încât să putem livra prompt și fiabil.

Capacitatea noastră de a personaliza soluțiile vine din înțelegerea profundă a nevoilor unice ale clienților noștri și din angajamentul nostru față de cercetare și dezvoltare. Acest lucru se traduce în procese simplificate care maximizează productivitatea și reduc risipa, făcând posibilă oferirea de soluții personalizate în timp util.

În plus, adoptăm o mentalitate agilă, care ne permite să ne adaptăm rapid la cerințele pieței în schimbare și să aliniem eficient eforturile noastre la tendințele emergente. Investim constant în infrastructură și resurse moderne, ceea ce ne conferă capacitatea de a răspunde cerințelor ridicate ale pieței, garantând în același timp eficiență și fiabilitate în toate aspectele activității noastre.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email