fbpx

Pasiune pentru o resursă unică.

Pasiunea pentru lemn și angajamentul față de utilizarea sa sustenabilă sunt motoarele care ne conduc în fiecare zi la EGGER, mobilizându-ne pe toți cei peste 11.000 de angajați din întreaga lume. Cu toate acestea, rămânem fideli valorilor noastre de familie: calitatea, progresul și respectul sunt fundamentul pe care ne construim activitatea.

Încrederea în propriile noastre abilități ne ghidează în continuare în drumul nostru și ne inspiră să continuăm să scriem împreună povestea de succes EGGER. Cu soluții inovatoare și creativitatea noastră, reușim să transmitem pasiunea pentru lemn și să inspirăm entuziasmul pentru acest material nobil chiar și în rândurile clienților noștri.

În spatele fiecărui produs, precum blatul de lucru din bucătărie, stă o poveste de peste 60 de ani de inovare și experiență, ce poartă semnătura companiei EGGER. Cu o tradiție bogată în furnizarea de produse din lemn pentru mobilier și amenajări interioare, construcții și pardoseli laminate, EGGER își asumă angajamentul de a oferi calitate și inovație.

Cu peste 11.000 de angajați în 11 țări, EGGER se distinge prin pasiunea pentru lemn, valorile familiale și spiritul inovator. Compania creează produse ce îmbină frumusețea naturală a lemnului cu performanța și funcționalitatea necesare în diverse aplicații. De la mobilierul din lemn masiv la designul interior sofisticat și până la soluțiile pentru construcții și pardoseli laminate, EGGER se angajează să ofere soluții de înaltă calitate, adaptate nevoilor și cerințelor pieței.

EGGER este într-o continuă dezvoltare, inovând și extinzându-se pe piețe emergente. Compania investește în dezvoltarea angajaților săi, oferindu-le acces la numeroase cursuri de specialitate concentrare în cadrul platformei EGGER Campus. Aceste programe de formare își propun să susțină și să dezvolte abilitățile echipei, pentru a lucra împreună în îndeplinirea obiectivului comun: să creeze mai mult din lemn, într-un mod sustenabil și responsabil.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email