fbpx

#Aliatul tău în recrutare!

Suntem lideri în domeniul recrutării forței de muncă, ghidați de eficacitate și orientați spre soluții personalizate pentru fiecare sector.

Am redefinit standardele în industria noastră, inovând și dezvoltând instrumente avansate de recrutare, adaptate atât mediului online, cât și celui offline, pe plan național și internațional.

Oferim soluții de ultimă generație, inclusiv filtre digitale de selecție și campanii personalizate pentru diverse categorii de angajatori și poziții, în timp ce evenimentele noastre exclusiviste, precum Cafeneaua cu Joburi, îmbunătățesc considerabil eficiența procesului.

Prin abordarea noastră, reușim să identificăm candidații potriviți, construind o legătură de încredere și durabilă între angajator și viitorul angajat.

Începând din 2017, am oferit sprijin partenerilor noștri în găsirea personalului adecvat, concentrându-ne pe identificarea competențelor și abilităților fiecărui candidat pentru a asigura adăugarea de plus-valoare în cadrul companiei.

Misiunea noastră constă în aducerea candidaților și angajatorilor într-un mediu comun de dialog, facilitând conexiuni solide și oferind o experiență de recrutare excepțională.

ECIM – Echipa de Consultanță și Intermediere în Muncă: partenerul tău de încredere pe drumul către succesul în carieră.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email