fbpx

Asociația „Oameni Valoroși pentru Companii de Succes” – Organizator

 

Cine suntem

Suntem ONG-ul din regiunea Nord-Est care faciliteaza comunicarea dintre angajați și angajatori. Experiența noastră de 4 ani în resurse umane ne-a făcut să sesizăm probleme iminente din piața muncii, care necesită rezolvări simple și pragmatice. Ne propunem să fim puntea de legătura între dorințele angajaților și nevoile angajatorilor.
Logo Asociația OVCS

Misiune

Misiunea noastră constă în crearea unui mediu neutru de discuție, care să faciliteze comunicare între persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă și companiile angajatoare. Rolul pe care „Asociația OVCS” și-l asumă este de moderator și facilitator obiectiv al comunicării.

Viziune

Fiecare persoană aflată în căutarea unui loc de muncă își va găsi compania în care să simtă că are un drum clar, ambițios, sigur și stabil. Fiecare companie aflată în căutarea unei persoane își va găsi un angajat complet. 

Valori

Colaborare – se poate realiza doar într-un cadru descentralizat, având ca scop atingerea unor obiective identice.
Responsabilitate – datoria față de părțile implicate (angajați-companie).
Adaptare – proces de păstrare a echilibrului forței de muncă.

 

 

Istoric

Asociația „Oameni Valoroși pentru Companii de Succes” este un concept îndrăzneț, temerar. Considerăm că fiecare problemă pe care o identificăm în munca noastră de zi cu zi, necesită rezolvare, mai ales atunci când munca noastră impactează un număr foarte mare de persoane. În ultimii 4 ani echipa noastră si-a manifestat devotamentul față de semeni, urmând ca în anul 2021 să reusim pentru prima oară, conturarea unui sistem cu impact social. Observațiile adunate în ani de muncă, s-au accentuat în contextul pandemiei SARS-CoV-2 (Covid19), astfel am realizat faptul că deseori dorințele oamenilor nu sunt aliniate cu nevoile companiilor. Actualmente obișnuințele de muncă se schimbă, meseriile capătă noi variații, nevoile oamenilor și ale companiilor devin din ce în ce mai greu de intersectat, astfel a apărut Asociatia „Oameni Valoroși pentru Companii de Succes”. Pentru a nu lăsa viitorul la îndemâna norocului și pentru a nu lăsa pe nimeni în urmă, dorim să construim un mediu de conveniență între semenii aflați în căutarea unui loc de muncă și companiile care sunt în căutarea forței de muncă. Prin acțiunile noastre dorim să construim un viitor la care sa ne gândim cu bucurie și să ne asigurăm că toți ne îndreptăm spre înainte. Vă invităm sa fiți parte din schimbarea aceasta!