fbpx

Distribuim în siguranță energia de care ai nevoie

Delgaz Grid este o companie cheie în cadrul grupului E.ON România, fiind primul distribuitor integrat de energie electrică și gaze naturale din țară.

Cu o rețea extinsă de peste 24.000 km pentru gaze naturale și peste 83.000 km pentru electricitate, acoperim nevoile a aproximativ 3 milioane de clienți, servind o gamă largă de județe, printre care Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava și Neamț.

Prin intermediul serviciilor noastre, oferim clienților noștri o interfață unică pentru gestionarea întreruperilor, pentru conectarea la rețea și pentru alte servicii legate de distribuția energiei electrice și a gazelor naturale. Consolidarea acestor servicii într-o singură platformă îmbunătățește relația noastră cu autoritățile și cu partenerii contractuali, facilitând comunicarea și cooperarea în cadrul întregului lanț de distribuție.

 

Viziunea noastră este să contribuim la îmbunătățirea calității vieții pentru comunitățile în care activăm și să devenim parteneri de încredere pentru clienții noștri. Ne dorim să identificăm și să oferim soluții energetice adecvate, care să răspundă nevoilor acestora, contribuind astfel la confortul și prosperitatea lor.

 

Misiunea noastră este să distribuim energie clienților noștri într-un mod responsabil și sustenabil. Ne concentrăm pe creșterea nivelului lor de satisfacție prin furnizarea de servicii de calitate superioară, în timp ce ne asigurăm că protejăm mediul înconjurător, biodiversitatea și ecosistemele. Prin promovarea unor practici responsabile, ne implicăm în reducerea efectelor schimbărilor climatice, a riscurilor de accidentare și îmbolnăvire, contribuind astfel la bunăstarea comunităților în care operăm.

Avem un angajament ferm față de respectarea cerințelor legale și de reglementare, precum și a altor standarde aplicabile activităților și serviciilor noastre. Ne străduim să avem angajați mulțumiți și motivați, promovând un mediu de lucru sigur și respectuos.

Prin adoptarea și promovarea tehnologiilor noi, ne implicăm activ în tranziția energetică, contribuind la dezvoltarea unui viitor sustenabil și eficient din punct de vedere energetic.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email