fbpx

Mănânci bine, te simți bine!

Cris-Tim este mai mult decât o afacere; este o poveste de succes construită cu pasiune și devotament de familia Timiș începând cu anul 1992. De la un modest chioșc și până la o prezență puternică pe piața românească, compania a evoluat continuu datorită muncii grele, tenacității și seriozității soților Cristina și Radu Timiș.

Astăzi, Cris-Tim este recunoscută ca unul dintre cei mai importanți producători din România în domeniul mezelurilor, ready meal și lactatelor. Numele său devine sinonim cu calitatea superioară și încrederea, reprezentând o garanție pentru consumatorii săi.

Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, Cris-Tim continuă să răspundă nevoilor și preferințelor consumatorilor, îmbinând tradiția cu inovația în fiecare etapă a procesului de producție. Astfel, compania își consolidează poziția de lider pe piața alimentară și își menține angajamentul față de excelență în tot ceea ce face.

Familia Timiș și echipa Cris-Tim sunt mândri de parcursul lor și sunt dedicați continuării acestei călătorii de succes, oferind mereu produse de cea mai bună calitate și aducând bucurie în casele consumatorilor lor.

De mai bine de trei decenii, am scris una dintre cele mai cunoscute povești de succes din business-ul românesc. Ne-am angajat să fim o prezență constantă, oferind produse emblematice, de o calitate excepțională, care aduc valoare atât partenerilor noștri, cât și comunităților în care activăm.

Parteneriatele durabile pe care le-am construit de-a lungul timpului, alături de angajamentul nostru pentru excelență, au fost esențiale în crearea acestei povestiri de succes. Considerăm că brandurile performante și companiile puternice trebuie să fie capabile să se reinventeze mereu, să înțeleagă și să anticipeze nevoile și obiectivele clienților și colaboratorilor.

Respectarea valorilor fundamentale reprezintă unul dintre cele mai importante elemente pentru o dezvoltare durabilă pe viitor. Ca lider de piață în diverse segmente, cum ar fi carnea procesată, mâncărurile gata preparate sau lactatele, avem o responsabilitate imensă față de comunitățile pe care le deservim.

Ne străduim să contribuim la un mediu mai sănătos, mai curat și mai etic pentru generațiile viitoare. Având unele dintre cele mai puternice și recunoscute portofolii de mărci, așteptările și standardele noastre sunt ridicate, iar promisiunea noastră fermă este că vom continua să oferim aceeași pasiune și excelență în tot ceea ce facem, în mod onest și transparent.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email