fbpx

Concept

 

Cafeneaua cu Joburi este o inițiativă privată, organizată de Asociația Oameni Valoroși pentru Companii de Succes cu sprijinul Companiei de Recrutare ECIM, ce își propune să eficientizeze procesul prin care organizațiile găsesc angajații potriviți, indiferent de domeniul de activitate.

De ce o Cafenea și de ce o invitație la o cafea?

Pentru că într-un cadru mai puțin formal și rigid întânlirea se face mai ușor. Pentru că o cafea este un liant comunicațional. Și pentru că, într-o zi obositoare de birou, ne-am gândit….”cum ar fi ca prima întâlnire cu viitorul tău șef/angajat să fie la o cafea”?

De aici am dezvoltat acest concept de Cafenea cu Joburi, mult mai mult decât un târg cu locuri de muncă.

Locuri de munca Cafeneaua cu Joburi

Pe lângă atmosfera relaxată și facilitățile oferite, punem la bătaie know-how. Adică consultanții noștri în recrutare care consiliază participanții, direcționându-i spre locurile de muncă potrivite, analizând CV-uri și oferind consultanță în reorientare profesională.

Am gândit Cafeneaua ca spațiu în care angajatorii să poată investi în îmaginea lor.

Pentru că la Cafeneaua cu Joburi angajatorul poate să își prezinte nu doar locurile de muncă disponibile ci și compania, valorile, mediul de lucru. Pentru  că fiecare angajator  poate cunoaște și relaționa direct cu zeci de candidați înțelegând mai bine piața muncii, segmentul de populație interesat, percepția companiei în piața.

Intervievarea preliminară, strângerea unui număr semnificativ de candidați, pre-selectarea lor înseamnă optimizarea resurselor de timp și personal.

Și chiar și atunci când într-o firmă nu există posturi disponibile, a avea în “stand by” un număr de candidați potriviți sau chiar valoroși înseamnă o gandire strategică pentru viitorul afacerii.

Imaginea companiilor - Cafeneaua cu Joburi 1

De ce funcționează rețeta “joburilor pe gustul tău” față de alte evenimente similare?

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment gândit de experți în domeniul recrutării și consultanței în carieră. Ceea ce înseamnă pe de o parte o înțelegere profundă a nevoilor unei companii în procesul de selecție al angajaților și pe de cealaltă parte a felului în care posibilii angajați se raportează la piața locurilor de muncă.

Recrutează la Cafeneaua cu Joburi

Alege un ALTFEL de eveniment de recrutare în care ai ocazia să stai la o cafea alături de viitorii angajați!

 

Înscrie-te acum→

Găsește un loc de muncă la Cafeneaua cu Joburi

Participă la un ALTFEL de târg cu locuri de muncă în care poți discuta vu viitorii angajatori într-un mediu relaxat, alături de o cafea!

Înscrie-te acum→