fbpx

Inovație în Cabluri de Înaltă Tensiune

De la înființarea sa în 1992, COFICAB a devenit un partener de încredere pentru producătorii de top de cablaje auto și pentru majoritatea OEM-urilor din întreaga lume. Cu o cotă de piață globală de peste 19%, COFICAB se află în fruntea megatendințelor globale de mobilitate electrică, conectivitate, conducere autonomă și reducere a greutății și a spațiului.

Angajamentul nostru față de creștere și inovare ne-a propulsat în fruntea industriei, iar sustenabilitatea este o componentă centrală a strategiei noastre. Ne străduim să dezvoltăm soluții care să îmbunătățească nu doar performanța și eficiența vehiculelor, ci și să reducă impactul asupra mediului.

Prin parteneriate solide și investiții în tehnologii avansate, continuăm să inovăm și să ne adaptăm într-o lume în continuă schimbare. COFICAB este un pionier în transformarea industriei auto și un susținător al unei mobilități mai sustenabile și mai eficiente.

COFICAB își menține ferm angajamentul față de o creștere durabilă și inovare, având în vedere scopul de a lăsa o lume mai bună generațiilor următoare.

Extinderea noastră globală continuă pentru a ne apropia de clienții noștri și pentru a reduce lanțul de aprovizionare. În paralel, ne concentrăm eforturile asupra îmbunătățirii sustenabilității operațiunilor noastre, astfel încât să reducem amprenta noastră de carbon.

Cu o prezență dominantă în megatendințele auto, precum E-Mobility, Connectivity și Autonomous Driving, COFICAB explorează și noi piețe în sectoarele de electrocasnice, medical și distribuție. Abordăm fiecare nouă piață cu aceeași dedicare de a lucra îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege nevoile lor specifice și pentru a construi împreună un viitor mai bun.

De la începuturile sale, COFICAB a fost o companie responsabilă social, angajată să contribuie la bunăstarea comunităților în care operează. Continuăm să adăugăm noi capitole de succes la această poveste, fiind mândri să fim parte dintr-o evoluție pozitivă atât la nivel local, cât și global.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email