fbpx

Cel mai îndrăgit eveniment de recrutare, la tine în oraș!

 

Conceptul nostru se poziționează în domeniul resurselor umane ca fiind un ALTFEL de eveniment de recrutate. În majoritatea cazurilor, publicul prezent la un astfel de eveniment nu este îndrumat către ceea ce-și dorește de fapt.

Acest lucru nu este valabil și în cazul nostru!

La Cafeneaua cu Joburi, odată ce ne treci pragul vei fi întămpinat ca la ”o cafenea care se respectă” de către reprezentanții noștri. Cafeaua este întotdeauna din partea noastră și vei fi îndrumat pe tot parcursul evenimentului către ceea ce îți dorești și anume:

 

  • Vei fi consiliat de către un reprezentant pe baza unui CV. Dacă nu-l ai fizic, nici o problemă pentru că îl vom printa acolo. Dacă nu ai un CV, cu atât mai mult nu va fi o problemă pentru că avem o zonă dedicată pentru conceperea acestuia.

  • Te vom asculta referitor la istoricul tău și ce vei vrea să faci pe viitor în cariera ta. Ulterior, te vom îndruma către firmele care sunt ”best option” pentru tine!

 

  • În cazul în care nu vei găsi ceea ce cauți la eveniment, te vom înregistra în baza noastră de date și ne vom ocupa să-ți găsim JOB-ul ideal pentru tine!

  • Cel mai important. Ne vom asigura că vrei pleca cu un zâmbet și o experiență plăcută! 🙂

De ce să recrutezi la Cafeneaua cu Joburi?

Ne dorim ca atât angajatorii cât și partenerii pe care îi alegem în dezvoltarea și susținerea acestui proiect să fie devotați misiunii de a le oferi oamenilor mai multe posibilități de angajare prin evenimentele pe care le organizăm și facilitățile extra pe care le oferim în cadrul acestora.

Participarea la evenimentul Cafeneaua cu Joburi reprezintă o alegere mai eficientă decât recrutarea prin intermediul unei agenții specializate. Beneficiile sunt următoarele:

 

1. Control total asupra procesului de recrutare

2. Aveți ocazia de a vă promova brandul companiei

3. Identificați candidați potriviți.

4. Economisiți bani în tot acest timp.

 

Participă la Cafeneaua cu Joburi

Suntem siguri că te-am convins să participi și tu! Așa că tot ce mai rămâne de făcut este să te înscrii la eveniment și să ai CV-ul pregătit pentru că job-ul ideal te așteaptă la noi!

P.S.: Cafeluța de dimineață o vom servi împreuna! 😀

Recrutează ALTFEL!

Nu a fost niciodată mai ușor să-ți construieși echipa perfectă! Scopul nostru este de a mulțumi ambele părți ale evenimentului iar acum avem atât experiența cât și expertiza necesară să reușim acest lucru. În plus, îți vei da un upgrade la network-ul tău actual și vei beneficia totodată de publicitate pozitivă pentru compania ta! Sună bine?