fbpx

Cafeneaua cu Joburi – Cluj Napoca

DATA EVENIMENTULUI

10.11.2023 – VINERI

11.11.2023 – SÂMBĂTĂ

PROGRAM

10:00 – 17:00

10:00 – 14:00

LOCAȚIE

Hotel Beyfin

cafeneaua cu joburi bacau

Evenimentul care îți deschide ușa către noi oportunități

Vino alături de noi și intră în lumea profesioniștilor care nu se tem să-și urmeze pasiunea și să-și transforme talentele în cariere de succes. Indiferent dacă ești în căutarea unui loc de muncă sau dorești să-ți dezvolți rețeaua de contacte și să afli mai multe despre tendințele actuale ale pieței muncii, la Cafeneaua cu Joburi din Cluj Napoca toate aceste lucruri vin la pachet alături de o cafea caldă! Vei avea ocazia să îți expui abilitățile și să te remarci în fața potențialilor angajatori, construindu-ți astfel drumul către succesul profesional.

La ce să te aștepți?

Un mediu plăcut

Angajatori de top

Networking

Consultanță în carieră

Cafea la discreție

Companii prezente

Candidați prezenți

Cafele servite

Notă organizare

Notă candidați

GALERIE FOTO

Participă la Cafeneaua cu Joburi

Suntem siguri că te-am convins să participi și tu! Așa că tot ce mai rămâne de făcut este să te înscrii la eveniment și să ai CV-ul pregătit pentru că job-ul ideal te așteaptă la noi!

P.S.: Cafeluța de dimineață o vom servi împreuna! 😀

Recrutează ALTFEL!

Nu a fost niciodată mai ușor să-ți construieși echipa perfectă! Scopul nostru este de a mulțumi ambele părți ale evenimentului iar acum avem atât experiența cât și expertiza necesară să reușim acest lucru. În plus, îți vei da un upgrade la network-ul tău actual și vei beneficia totodată de publicitate pozitivă pentru compania ta! Sună bine?