fbpx

Proud to be a Top Employer

Recunoașterea constantă ca Angajator de top la nivel mondial este un adevărat privilegiu pentru noi și reflectă angajamentul nostru de a crea un mediu de lucru pozitiv și stimulant pentru toți angajații noștri, indiferent de regiunea în care se află. Este o onoare să fim recunoscuți pentru eforturile noastre în a promova o cultură organizațională bazată pe respect, diversitate și dezvoltare personală și profesională.

Această distincție globală nu ar fi fost posibilă fără contribuția valoroasă a fiecărui membru al echipei noastre din întreaga lume. Suntem mândri de angajații noștri și recunoaștem că ei sunt cei care fac diferența în calitatea și reputația companiei noastre.

Ne angajăm să continuăm să oferim un mediu de lucru stimulant și susținător, în care fiecare angajat să se simtă valorizat, inspirat și încurajat să-și atingă potențialul maxim. În același timp, ne angajăm să rămânem receptivi la feedbackul angajaților noștri și să continuăm să evoluăm și să ne îmbunătățim practicile și politiciile pentru a răspunde nevoilor lor în continuă schimbare.

Ascultăm de oamenii noștri

Este încântător să vedem că sondajul “Vocea ta” din 2021 a reflectat o angajare crescută și o implicare mai mare a angajaților la nivel global în cadrul companiei BAT. Cu o rată de răspuns de 93%, este evident că angajații sunt implicați și dornici să împărtășească feedback-ul lor și să contribuie la îmbunătățirea continuă a culturii organizaționale.

Rezultatele pozitive în diverse domenii, cum ar fi diversitatea și incluziunea, managementul oamenilor și responsabilitatea corporativă, sunt semne ale unei culturi organizaționale sănătoase și angajate. În plus, faptul că indicele de implicare a angajaților și indicele de înaltă performanță au depășit grupul de comparație FMCG arată că angajații BAT sunt motivați și dedicați să atingă obiectivele companiei.

Este important să folosim aceste rezultate pentru a continua să ne îmbunătățim și să ne adaptăm practicile și prioritățile organizaționale. Ascultarea feedback-ului angajaților și abordarea nevoilor lor este esențială pentru a menține o cultură organizațională sănătoasă și pentru a asigura succesul pe termen lung al companiei BAT.

Ce reprezintă un #job la BAT?

Beneficiile BAT reflectă angajamentul nostru față de sănătatea, bunăstarea și dezvoltarea angajaților noștri. Iată câteva exemple ale beneficiilor și programelor noastre de susținere a angajaților:

1. Asigurare medicală cuprinzătoare: Oferim o asigurare medicală completă care acoperă diverse nevoi de sănătate ale angajaților noștri, inclusiv controale medicale și programe de vaccinare.

2. Promovarea fitnessului și a sănătății: Susținem angajații în eforturile lor de a menține un stil de viață sănătos prin intermediul unor inițiative precum centrele de sănătate, abonamentele la săli de sport cu reduceri, cluburile sportive și programele de transport cu bicicleta la locul de muncă.

3. Program de asistență pentru angajați (EAP): Oferim servicii de consiliere și sprijin emoțional gratuit și confidențial prin intermediul programului nostru de asistență pentru angajați, care include consiliere pe termen scurt și alte resurse de sprijin.

4. Beneficii financiare și de asigurare: Furnizăm beneficii de bază sub formă de asigurări de pensie și de viață pentru a asigura securitatea financiară a angajaților noștri și a familiilor lor.

5. Inițiative de voluntariat: Încurajăm angajații să se implice în activități de voluntariat pentru a promova conexiuni puternice cu comunitatea locală și pentru a contribui la cauzele sociale și umanitare importante.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email