fbpx

Garanția solidă a porțelanului de calitate!

Apulum S.A. este o companie românească cu sediul în Alba Iulia, România, specializată în producția de ceramică și porțelan. Este cel mai mare producător de ceramică din țară, având o capacitate de producție semnificativă de aproximativ 8.000 de tone pe an.

Compania are o istorie îndelungată, având în spate peste 50 de ani de experiență în domeniul producției ceramice. A devenit cunoscută pentru calitatea materiilor prime folosite, tehnologia modernă utilizată în procesul de producție și raportul excelent între preț și calitate al produselor sale.

Gama sa de produse include porțelan pentru uz casnic și hotelier, obiecte decorative și bibelouri. Apulum S.A. este apreciată pentru managementul modern și dinamic, care este receptiv la schimbările din mediul de afaceri intern și extern.

Această companie este un punct de referință în industria ceramică din România și își menține reputația solidă prin concentrarea pe calitate, inovație și adaptabilitate la nevoile clienților.

Credibilitatea acestei mărci este susținută de următoarele puncte forte ale companiei:

  1. Calitatea materiilor prime: Compania se angajează să utilizeze doar materii prime de cea mai înaltă calitate în procesul de fabricație, asigurând astfel rezistență și durabilitate produselor sale.

  2. Utilizarea tehnologiei moderne: Apulum investește în echipamente și tehnologii de ultimă generație pentru a asigura producția eficientă și de înaltă calitate a porțelanului său.

  3. Structura personalului: Compania se bazează pe o echipă bine pregătită și experimentată, care contribuie la menținerea standardelor ridicate de calitate și la inovarea continuă în procesul de producție.

  4. Raportul perfect între preț și calitate: Produsele “Apulum” oferă un echilibru optim între calitate și preț, satisfăcând astfel cerințele și așteptările clienților săi.

  5. Managementul modern și dinamic: Compania adoptă o abordare modernă și dinamică în gestionarea afacerilor sale, fiind receptivă la schimbările din mediul de afaceri intern și internațional și adaptându-se rapid pentru a răspunde cerințelor pieței.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email