fbpx

Echipe pasionate, care finalizează proiectele cu succes

Cu o experiență de peste 130 de ani în industria electrificării și automatizării, Alewijnse este un partener de încredere pentru clienții săi din întreaga lume, oferind soluții personalizate și tehnologii de vârf.

Electrificare și automatizare reprezintă inima activității noastre, desfășurându-ne operațiunile într-o varietate de sectoare, inclusiv iahturi, proiecte navale și guvernamentale, dragare și offshore și industriale. De la proiecte de construcții noi la retehnologizări și întreținere, colaborăm strâns cu clienții noștri pentru a oferi soluții inovatoare și fiabile.

Ca integrator de sisteme, ne angajăm să furnizăm o gamă completă de soluții tehnice, acoperind instalații electrice, distribuție electrică, sisteme de generare și propulsie, automatizare a proceselor, audio-video și IT, siguranță și securitate, precum și navigație și comunicații.

Nevoia tot mai mare de operațiuni sustenabile ne ghidează către proiectarea și implementarea de sisteme de propulsie ecologice și eficiente energetic, contribuind astfel la construirea unui viitor mai durabil.

Cu sediul central în Olanda și sucursale în România, Franța și Vietnam, echipa noastră de peste 1.000 de angajați flexibili și bine pregătiți este dedicată satisfacerii nevoilor clienților noștri din întreaga lume. Oferind calitate olandeză și atenție la detalii, suntem partenerul ideal pentru șantierele navale și proprietarii care caută cele mai bune soluții în domeniul electrificării și automatizării.

Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră și să contribui la obiectivul nostru de a conecta oamenii și tehnologia, Alewijnse este locul potrivit pentru tine. În cadrul companiei noastre, ne străduim să lucrăm împreună pentru a construi un viitor în care atât tehnologia, cât și talentul sunt utilizate la potențialul lor maxim.

Indiferent dacă ai experiență în domeniul electricității și automatizării sau ești la început de drum în cariera ta profesională, te încurajăm să urci la bordul nostru și să te alături unei echipe dinamice și inovatoare.

La Alewijnse, oferim oportunități de dezvoltare și creștere profesională, un mediu de lucru stimulativ și provocator, precum și posibilitatea de a lucra la proiecte variate și interesante. Suntem în căutarea persoanelor motivate și pasionate, care doresc să își aducă contribuția la construirea unui viitor mai bun prin tehnologie și inovație.

Așadar, ești pregătit să urci la bord și să faci parte din echipa noastră? Dacă răspunsul este da, te invităm să aplici pentru pozițiile disponibile și să începi o nouă și captivantă etapă în cariera ta la Alewijnse.

Unde ne vedem în Primăvară

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email