fbpx

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

La o primă privire Cersanit este compania care produce ceramică sanitară. O fabrică modernă, cu tradiție în spate și atenția îndreptată către client și calitatea produselor livrate.
Această calitate însă nu ar fi posibilă fără angajați motivați, integrați nu doar în fluxul unei linii de producție ci într-o comunitate unde vocea le este auzită iar părerile lor contează.
Am stat de vorbă cu Lavinia Dogaru-Șef birou resurse umane la CERSANIT – Roman despre climatul organizațional, despre implicarea în comunitate și modul în care managementul resurselor umane și oportunitățile oferite angajaților sunt piloni care vin să susțină activitatea firmei.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=J3iRP7Heveo”][/vc_column][/vc_row]