fbpx

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Cauți un job dinamic, care să te provoace? Ai toate șansele să îl găsești, pentru că puține mai sunt joburile care să nu sufere schimbări cel puțin o dată pe an.

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Dacă timp de zeci de ani cele mai multe locuri de muncă puteau fi definite exact, fără schimbări majore de la an la an (sau chiar din 10 în 10 ani), dezvoltarea tehnologică creează astăzi un climat al schimbării constante.

Așa că adaptabilitatea devine o cerință implictă, atât pentru angajat cât și pentru angajator.

Da, fiecare zi poate fi o provocare, la fel cum fiecare trimestru poate aduce un soft nou, o metodologie nouă, un produs nou, sau chiar mai multe. Nu poți decât să îți deschizi mintea și să absorbi informațiile.

Perisabilitatea informației ne obligă să ne schimbăm atitudinea și să fim mereu în pas cu schimbarea.

Iar dacă aceste comportamente nu îți sunt familiare și nu poți să te adaptezi rapid și nici nu vrei să înveți constant, atunci va fi din ce în ce maii greu să îți găsești un loc de muncă.

Pentru angajtori lucrurile stau fix la fel. Presiunea pieței în care performează, a concurenței și obiectivele propuse înseamnă focus asupra inovației. Ceea ce înseamnă și investiția în personal prin traininguri, cursuri, team-buildinguri.

Anagajatorul are acum un nou set de valori și principii de HR. Anagajatul nu (mai) este un executant ci un om valoros care duce mai departe imaginea companiei, care contribuie la creșterea acesteia. Remunerarea acestuia nu mai înseamnă doar niște bani. Ci și un mediu de lucru plăcut, asigurare de sănătate, beneficii pentru familie.

Tu cât de adaptabil crezi că ești?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]